Hvem er vi

og bloggen somTHE ITALIAN PASS tilhører det, så dagens lys takket være initiativet til noen idéfulle studenter i prosjekt omfanget til SSML Gregorio VII instituttet.

Nå er det 21 år siden instituttet har formet opp meglere, tolker og oversettere. Men også managere for institusjoner, firmaer, internasjonale organisasjoner og for turismen.

Det spesielle med prosjektet ”SSML Gregorio VII turismi 2010”, er at det har blant sine viktigste kjennetegn det å forfremme og vurderer territoriet gjennom nye ”unge” innovative initiativ som kan gi nytt fremdrift til produksjonen, samt konkurranseevnen til den turistiske sektoren i Italia.

THE ITALIAN PASS, så dagens lys takket være lysten til å vise seg frem i det turistiske panoramaet gjennom innovative forslag, som vil kunne forfremme territoriet på en brukbar og original måte.

Med et mannskap bestående av internasjonale studenter, turister som elsker og som er ankret fast til de mange kulturer, samt turister som er nøye og observante på ”det som er å se”. THE ITALIAN PASS, har som MISSION det å komme frem til et nytt turistisk forslag av noe som er ”ukjent” med samtidig et åpent øye på øko-kompatibilitet til prosjektene.

Partnerskapet med Astrambiente (vitenskapelig forening for beskyttelsen av naturlige resurser) og det aktive samarbeidet med lærer Adriana Bisirri instituttets rektor samt lærer i sosiologi av turisme faget.

THE ITALIAN PASS vil gi en fri og annerledes tilgang til alle de, turister og ikke turister, som ved å begynne i Roma vil bli kjent med Italia fra et annet synspunkt.

THE ITALIAN PASS, ITALY AS YOU’VE NEVER SEEN BEFORE.

Traduzione di Jens Oprita

  1. Al momento, non c'è nessun commento.
  1. No trackbacks yet.

Lascia un commento